@kuvaileva

Mitä on refleksologia/ koko kehon vyöhyketerapia?

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jota on käytetty eri puolilla maapalloa jo tuhansia vuosia

Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta käsin painelemalla, hieromalla tai vyöhykepuikkoa apuna käyttäen. Jalkaterien lisäksi heijastejärjestelmiä löytyy mm. sääristä, reisistä, korvista, käsistä ja päälaelta. Hoidettaessa voidaan tarvittaessa hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee monipuolisempi, laajempi ja tehokkaampi.

Refleksologia on luontaisterapeuttinen, täydentävä hoitomuoto. Hoito on tukea antavaa, täydentävää ja ennaltaehkäisevää. Vyöhyketerapian/refleksologian tavoitteena on auttaa kehoa aktivoimaan omat parantavat voimavaransa.

Refleksologian käyttöalue on hyvin laaja. Hoidon vaikutuksia ovat mm. verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen, unenlaadun paraneminen, rentoutuminen ja stressistä johtuvien oireiden väheneminen.


Kenelle hoito sopii?

Koko kehon vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille, vauvasta ikäihmisiin. Myös eläimiä voidaan hoitaa vyöhyketerapialla.

Hoito suunnitellaan aina jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti alkuhaastattelun pohjalta. Hoitosuunnitelmassa otetaan huomioon potilaan saamat muut hoidot, lääkitykset ym. Vyöhyketerapia/refleksologia ei kilpaile koululääketieteen kanssa, eikä vyöhyketerapeutti puutu lääkärin määräämiin lääkkeisiin tai hoitoihin, eikä tee diagnooseja. Tarvittaessa vyöhyketerapeutti ohjaa potilaan kääntymään virallisen terveydenhuollon puoleen.


Hinnasto

60min / 55€

90 min/ 65€

Vauvojen vyöhyketerapeuttinen hoito 0-2v/ 45€.

Ajanvaraus: Sähköinen ajanvaraus vello.fi/auringonkukka

Puhelimitse tai tekstiviestillä p. 0400 740824 tai sähköpostilla tt.auringonkukka (@) hotmail.com (poista sulut ja välit)


Olen MedikaNovan ammatillisen koulutusdiblomin suorittanut refleksologi.

Suomen Refleksologit ry:n, jossa olen tällä hetkellä myös hallituksen varajäsenenä. Suomen Refleksologit on Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n jäsenyhdistys, jossa olen myös jäsenenä.


Suomen Refleksologit ryLuonnonlääketieteen Keskusliitto


Suomen Refleksologit ry