Toimintaterapia

Terapiapalvelu Auringonkukka tuottaa yksilötoimintaterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintaterapia voi toteutua maksusitoumuksen mukaisesti toimitilassa sekä koti-, koulu- tai päiväkotikäynteinä.

Terapiapalvelu Auringonkukalla on voimassa olevat sopimukset:

  • kunnat ja hyvinvointialueet, vakuutusyhtiöt, HUS
  • Toimintaterapia voi toteutua myös asiakkaan itse kustantamana.

Eläinavusteisessa toimintaterapiassa työparinani toimivat 11-vuotias fieldspanieli Tellu, 4-vuotias fieldspanieli Liza ja kotona on kasvamassa 2-vuotias briard Diesel, joka harjoittelee rauhoittumista ja muita terapiakoiran tärkeitä taitoja. 6- vuotias fieldspanieli Bart on jäänyt eläkkeelle terapiakoiran toimestaan.


Terapiapalvelu Auringonkukan toimitila sijaitsee Keravan keskustassa tornitalossa, lähellä juna- ja bussiasemaa. Tiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Toimitilassa on monipuolinen sensomotorinen välineistö ja erillinen huone motorisiin harjoituksiin ja motoriseen leikkiin, toisessa huoneessa hyvät tilat leikeille, peleille, askarteluille ja pöytätason tehtäville. Toimitilassa myös mahdollisuus keittiötoimintojen harjoitteluun.

Koko kehon vyöhyketerapia/refleksologia

Toimintaterapian lisäksi Terapiapalvelu Auringonkukan palveluihin kuuluu koko kehon vyöhyketerapia/refleksologia sekä sensomotorinen valmennus. Katso lisätietoja refleksologia/koko kehon vyöhyketerapia -kohdasta sekä sensomotorinen valmennus -kohdasta.


Fieldspanieli Liza 12 vkoa

Fieldspanielit Bart ja Tellu

Tellu ja Bart